3D – 4D scanning

Mød det kommende familie-medlem med en 3D/4D scanning.

Hos Hjertelyd-Scanningsklinik er det muligt at tage forskud på glæderne og samtidig knytte bånd med jeres kommende barn. Gravide par og andre familiemedlemmer kan opleve den fascinerende teknik ved 3D / 4D scanning. Her træder portrættet virkeligt frem, fordi vi scanner hele vejen rundt om fosterets legeme og ansigt. Man ser et lille ansigt og genkender måske nogle træk. Har baby fars mund eller mors næse ? Måske ligner det kommende barn sine søskende eller en anden nær slægtninge. Små fødder og hænder kan fremstilles- og måske de helt magiske krummelure på et lille øre.

Den 4. dimension er tiden. 4D er små filmklip mellem 5 og 10 sekunder, hvor man kan se fosterets bevægelser og grimasser. De sidste mange uger af graviditeten kan baby både åbne sine øjne og skimte lys udefra.

Vi kan være heldige, at fange et gab eller når den lille drikker fostervand. Måske får vi også et smil eller en anden grimasse at se. Det er også muligt at lave små sekvenser, der kan dreje billedet hele vejen rundt; fra 45-360 grader.

For at opnå de bedste og klareste billeder af barnet i 3D og 4D, er det vigtigt at der er nok fostervand foran den lilles ansigt. Dét er der oftest mellem graviditetsuge 26-32. Jo længere hen i graviditeten – jo større og mere ‘færdigt’ barn, men så vil den lille ofte ligge med hovedet ned i mors bækken. Det er derfor aldrig til at vide, hvornår det helt rigtige tidspunkt er. Det anbefales derfor ikke at vente for længe, da det så måske er for sent.

Det er altid både hyggeligt og betryggende, at se hvad der foregår derinde i livmoderhulen, og til alle 3D / 4D scanninger her i klinikken hører der en grundig trivsels- og vægtscanning til. Se også under vægtscanning.

Book tid til 3D eller 4D scanning her, eller ring til Hjertelyd-Scanningsklinik på 20 70 62 25