Køns­scanning

Gemmer maven på en lille dreng eller en lille pige?

Når der kommer køn på det lille kommende barn, fortsættes fortællingen om en lille pige eller dreng. Mange gravide par fortæller, at fra der bliver sat køn på deres barn, virkeliggøres det hele meget mere. Man taler om Parental Bonding- at begynde tilknyttelsen til det ufødte barn.

Der er fordele ved både at vide og ikke vide barnets køn. Nogle synes det er mest overskueligt og gør forberedelserne lidt lettere på det praktiske plan.

Kønsscanningen af jeres kommende barn kan vi foretage her i klinikken, når du er bare 14 fulde uger ( 14+0), og selvfølgelig hele vejen frem til fødslen.

Andre glæder sig til overraskelsen, når barnet bliver født. Det ene er ikke mere rigtigt end det andet. Og her kan I både vælge til eller fra. Kommer I til kønsscanning her hos Hjertelyd scanningsklinik, hører det med til scanningen at vurdere den lilles organer og tilvækst. Hvor stor er fosteret på undersøgelsestidspunktet, og er der fine bevægelser og en normal mængde fostervand – alt sammen et billede på at den lille er i trivsel.

Du kan booke tid til kønsscanning her, eller ved at ringe til Hjertelyd-Scanningsklinik på 20 70 62 25