Hjertelyds­bamser

De fleste forældre ved hvor ufattelig stort og rørende det er, at høre det kommende barns hjertelyd første gang. Det er nu muligt at bevare ‘den største lille lyd i verden’ i et sødt minde; en kær lille bamse, som måske også bliver et kært eje for barnet selv.

Jeg har valgt en kvalitetsbamse i vintagelook fra det amerikanske firma My Baby’s Heartbeat Bear. Bamsen er ca 40 cm og føres i 10-12 forskellige dyr, udvalget kan variere fra tid.

Kan tilkøbes til scanningsaftalen eller som specifikt bookning af bamse og optagelsen af hjertelyd i klinikken (15 min. varighed).

Se priser og beskrivelse

Hjertelyds Unmute

Indram scanningsfoto og hjertelyd i Unmute's flotte talende billedramme. En unik gave til familien eller til jer selv. Gem og forevig dette helt unikke øjeblik og spæde start på livet. Tag hjertelyden- og foto fra din scanning og indram dette specielle moment for evigt. Tryk på rammen og lyt til hjertelyden.
Rammen er lavet af genbrugte fiskenet fra Danmark. Den er 12 x 12 cm, kan hænge på væggen eller stå på hylden derhjemme, og afspilles igen og igen.

Introduktionstilbud (Kun i november og december):
Lav en Unmute for kun 199 DKK (Normalpris 299 DKK) når du laver en scanning hos os.

Hjertelyd og scanningsfoto afregnes med klinikken hvorefter du laver din Unmute (via dette link) (Leveres på 1-2 hverdage).